Седем епизода след началото на "Стъклен дом” новият български сериал продължава да набира все по-голяма популярност и хиляди телевизионни зрители вече съпреживяват емоциите на любимите си герои.

Интригата в сериала, освен при по-възрастното поколение герои, съществува и при младите – Дани, Алекс, Сиана и Хари. Какво ще стане с любовта на Алекс и Хари? Ще задържи ли Сиана бебето? Това само два от най-задаваните въпроси, на които обаче все още няма да разберем отговора, тъй като младите актьори Явор Бахаров (Хари) и Радина Кърджилова (Сиана) категорично отказват да престъпят забраната и да разкрият какво ще се случи в "Стъклен дом”.

Младите таланти на Модерен театър споделят, че имат различен подход към изграждането на ролите си. Докато Явор не се интересува от бъдещето на героя си и не разпитва сценаристите какво предстои да се случи с Хари, то Радина споделя, че за нея е важно да знае какво ще се случи със Сиана и разкри, че в съдбата на бременната й героиня предстоят драматични обрати.

Още след първия епизод на "Стъклен дом” заваляха положителните коментари за естествената игра на младите актьори. Според Радина Кърджилов заслугата за това е и на актьорите, и на режисьора. Явор пък е на мнение, че по-голямата тежест и отговорност е върху самите актьори. "В този формат, в който работим, режисьорът има много важна част, но много бързо се случва всичко и трябва най-вече актьорите да са в кондиция”, смята Бахаров. Той сподели, че с интерес гледа епизодите на сериала всяка неделя и открива "хиляди грешки” не само в себе си, а във всички, които работят за сериала.

Поредният епизод на "Стъклен дом” е тази неделя, 30 май, от 20:00 часа само по bTV.