Тази вечер от 20:00 часа в ефира на bTV стартира излъчването на нов сериал – "Двама завинаги” с участието на звездата от "Перла” Къванч Татлъту. Всички фенове на сериала "Листопад” трябва да са спокойни, защото той ще продължи да се излъчва. Двата сериала ще вървят паралелно, като само днес ще бъдат излъчени два епизода на "Двама завинаги”, обясни Виктор Танев, който озвучава героя на Къванч Татлъту в "Перла” и в "Двама завинаги”.

В новия сериал пак е заложена темата за невъзможната любов и за това как трудно се стига до щастието, както и в Перла, каза Виктор Танев. Една от разликите между двата сериала е, че в "Перла” в началото Инджи преследваше Мехмед, а тук Халил преследва любовта си.

Новата екранна любов на Къванч Татлъту е героинята Менекше (Седеф Авджъ), която е дъщеря на семейство турски емигранти, които са се преселили да живеят в Берлин. Баща й е определил съпруг, но тя се влюбва се в Халил.

"Говорили сме много пъти защо толкова се гледат и толкова се харесват тези сериали. Може би там са заложени такива ценности, които тук са поизбледнели и хората ги откриват в това и си казват, че точно така би трябвало да бъде”, смята Виктор Танев. Липсата на български продукт също е някакъв фактор, според актьора.

Има и прилики и разлики между Мехмед и Халил, каза Танев. "Приликата е, че отново играе главния герой - влюбен и положителен. Разликата е, че тук го виждаме в една по-действена роля. Повече екшън има, повече престрелки”, сподели актьорът и гарантира много интересни обрати в сюжета на "Двама завинаги”.