Кристина Димитрова представи новия си албум "Суперхитове". Дискът е събрал най-хубавите песни, записани от 1984 г. до днес.

"Всъщност това е една ретроспекция на моя музикален живот. Наистина съм подбрала едни от най-красивите балади в моя репертоар... много други модерни и актуални парчета, които звучат много съвременно”, каза изпълнителката.

"Моят творчески път и въобще кариерата ми започна с гръм и трясък. Аз имах предложение още в първи курс на консерваторията, докато учех, имах предложения от най-големите оркестри, които работиха по онова време”, спомня си певицата. Кристина Димитрова си спомня  добре и песента, която я изстрелва на върха – "Добре ми е така”, която певицата и до днес пее на участия и концерти.

Кристина Димитрова е убедена, че за нейната професия е важна и визията и певицата е сигурна, че външният й вид е изиграл огромна роля за професионалното й развитие.

"Музиката ми даде много, защото музиката е всичко за мен. Отне ми минути, часове и години от моя личен живот. Може би моите най-близки хора са били най-потърпевши от това и тях най-много ги е засегнала моята професия, защото е имало месеци и години, в които за много кратко съм се прибирала вкъщи. Ако трябва да си направя една равносметка и отново да избирам, аз пак бих избрала този живот."