В месеца на рождения си ден Сердика Център реши да ви подари много усмивки и добро настроение. Разбира се, в допълнение с вълшебна атмосфера, приказни герои и многобройни Алиси (като в Страната на чудесата), които ще раздават подаръци и изненади.

Гости на мола през двата уикенда (12-13 и 19-20 март) ще бъдат и различни любими изпълнители, сред които Димитър Рачков и Мария Игнатова, ансамбълът на Нешка Робева, както и Памбос и неговите невероятни танцьори.

Всички, родени през март, ще се радват на подаръци от специално Колело на късмета

За най-малките пък ще има вълшебни неделни тържества с игри, изненади, карнавал и специални лакомства.

И още – всеки от вас има шанса да се включи в двата тура на състезанието Speed Shopping. Наградите са 20 ваучера по 100 лв. Първият тур вече приключи, но вторият продължава до 18 ч. на 17 март. За да са включите, трябва да отговорите на въпросите, които ще бъдат публикувани на страницата на Сердика Център във Facebook. Отговорите, както и данни за обратна връзка, изпращайте на [email protected].  За да участвате, трябва да имате и навършени 18 години.

За финалната част на лотариен принцип ще бъдат изтеглени 10 души, които са изпратили най-много верни отговори.

Вторият тур на състезанието Speed Shopping ще се проведе на 19 март от 17 часа

Участниците ще изтеглят на място един от магазините, регистрирани в играта. Всеки от тях ще разполага с 15 минути, за да отиде до магазина и да си избере стока за 100 лв. или повече, като разликата я поема участникът. След това на касата той ще получи ваучер удостоверение и трябва да се върне на старта. При изпълнение на условията, победителите получават избраната стока като подарък.