Да вдигнат ръка всички, които харесаха злодея щандартенфюрер Ханс Ланда в "Гадни копилета” на Тарантино. Сега да вдигнат ръка тези, които знаят името на актьора, превъплътил се в него. А сега тези, които знаеха, че Кристоф Валц взе "Оскар" за поддържаща роля, точно за този филм. Хайде моля ви, смъкнете ръце – ами ако някой ви гледа отстрани как висите пред компютъра с ръка във въздуха?!?!

Едно е ясно - Кристоф Валц не е взел хонорара на Брад Пит за този филм. Малцина са тези, които знаят колко брака е имал или пък дали не е въртял някоя и друга афера с детегледачката. Спорно е да се каже и колко точно хора се интересуват от тези подробности. Прави ли го това обаче по-малко добър актьор? Едва ли.

Примери като този, колкото искате. "В ролите още..." е нова рубрика на btv.bg, която ще ви занимава с историите на големите актьори в поддържащи роли, или казано другояче – с  тези, чиито имена са написани с дребните букви по афишите.

Важно за нас е да знаем от какво се интересувате вие. Не се колебайте да поискате повече информация именно за вашия любимец като коментар под текстовете, които ще бъдат публикувани занапред.

Защото, когато всички зашумят около тях, вече няма да е интересно :) Започваме с...