Сашка Васева е популярна с ексцентричния си стил както в облеклото, така и в творчеството си. Известната като "дупнишката Мадона” изпълнителка отново шокира феновете си с най-новото си парче, в което смело заявява, че "Лейди Гага такова шоу не предлага”, имайки предвид фурора, който предизвикват дуетните участия на Сашка и партьнора й Екстрийм (Марио).

От известно време двойката се движи с личен охранител – Кристиян, който е бил повикан специално от Гърция, "понеже след участията много трудно си тръгваме от заведенията, стават големи фурори, почерпваме се, той ни кара обратно до София", каза Екстрийм.

В последно време Сашка Васева нашумя най-много с песента си, посветена на премиера Бойко Борисов. Актуалното вдъхновение на Сашка е новоизбраният президент на Бразилия – бразилката с български корен Дилма Русеф, на която Сашка също е посветила песен. "Защото се гордея, че тя има български корен и посвещавам песни на личности. Не мога да не се възхитя на нещо, което е явление в България и в този смисъл и на Бойко Борисов посветих песен. Това е съвсем нормално – певецът на народа пее песни за това, което вълнува народа. Аз съм такава, не съм певица на 10% от населението, а на по-голяма част, защото пея фолк, а фолк в превод от немски означава народ, значи за народа”, обясни Сашка.

Освен "химна” за Бойко Борисов, няколко доста разголени снимки на сайта на Сашка също бяха повод да се зашуми около дупнишката "народна певица”. "Аз съм ексхибиционист и обичам да се снимам”, призна Сашка. "Никъде не ги показвам, освен в моя сайт”, обясни певицата и допълни, че по този начин задоволява ексхибиционизма си без да се притеснява от баща си, който е причината Сашка да не се снима гола за списания.

Сашка Васева сподели, че се радва на подем откакто се изявява с Екстрийм, защото двамата правят страшно шоу. Вероятно това шоу ще е още по-впечатляващо в новия клип на дуета към песента с Лейди Гага, защото във видеото участва и Станислав Яневски, който изигра Виктор Крум в Хари Потър.