Осъдените студенти по медицина, които преди три години изнудваха пациентка за пари, днес вече са лекари. Пациент на пазарджишкото Спешно отделение сигнализира на bTV, че единият от лекарите там е осъденият Ангел Добрев.

Емилия Петкова е жертвата на  Ангел Добрев и неговия състудент. Бременната тогава млада жена се доверява на бъдещите медици, че ще й направят безплатна ваксина. Малко след това обаче, семейството получава SMS - инжектирана е отрова, а противоотровата струва 200 000 лева. За измамата студентите бяха осъдени и лежаха година и два месеца в затвора.

"Това бе един ужасен случай, за който понесох всички последствия", казва самият Ангел Добрев.

След като излязъл от затвора Добрев завършил медицина и станал лекар. В Спешното отделение в Пазарджик всички харесват своя колега. Пациентите обаче са притеснени. От лекарската колегия не се притесняват, че доктора е осъждан, защото решението на съда позволява на Добрев да упражнява най-хуманната професия.

Жертвата на доктора се опитва да забрави кошмара. Емилия обаче е катигорична, че сега доктор Добрев трябва да работи двойно повече, за да изчисти името си.