Във връзка с футболната среща между отборите на ЦСКА и "Черноморец" се въвеждат промени в движението,  съобщиха от Столичната община.

От 8 ч. до приключването на футболната среща се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на ул. "Гурко", между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "Васил Левски"; на моста пред националния стадион "Васил Левски"; по алеите около него; по ул. "Митрополит Кирил Видински" - между бул. "Драган Цанков" и ул. "Йосиф Петров".

От 16 ч. до приключването на мача при необходимост и по преценка на отдел "Пътна полиция" при СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки, с изключение на колите на градския транспорт, по ул. "Гурко" - между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"; побул. "Евлоги и Христо Георгиеви" - между бул. "Черни връх" и пл. "Орлов мост"; по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" - между бул. "Мадрид" и пл. "Орлов мост"; по бул. "Драган Цанков" - между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви"; и по бул. "П. К Яворов" - в посока център.

От 18 ч. до приключването на футболната среща маршрутът на автобусната линия 75 се скъсява до Военната академия.