Кукли учат децата, че кърменето е естествен процес. Испанска компания, производител на детски играчки, пусна на пазара кукли, които могат да бъдат кърмени. Аргументът е, че щом децата играят на майки и бащи, трябва да приемат и кърменето като нещо нормално.

Куклата се продава с нагръдник с две презрамки, в който има два магнитни сензора. Когато монтираният в бебето друг сензор ги усети, тогава куклата започва да издава звуци все едно суче.

Благодарение на рекламата им в интернет бозаещите бебета стават все по-популярни в Америка. Не на всички обаче се нрави този реализъм.

Производителят смятат, че тази кукла просто учи момичетата как се кърмят истинските бебета. "Няма нищо сексуално в кърменето на куклата. Това е полезно за дечицата, за майките им и въобще за обществото", смятат от компанията.

Куклата е толкова капризна, че не обича плодов сок например, а си иска бебешко мляко. Производителите защитават продукта си с Библията, че и Бог препоръчва на бебетата майчината кърма. Но цената дори  и след намаленията е безбожна - 69 долара и 99 цента.