Джейсън Деруло очевидно е роден под щастлива (и късметлийска) звезда. Певецът за малко да остане парализиран (или по-лошо - да умре), след като се приземил директно на главата си, докато репетирал хореография с акробатични номера за турнето си. Изпълнителят на песента "Breathing” е с тежка фрактура на гръбначния стълб, съобщиха от лейбъла му. В резултат на травмата, турнето на звездата във Великобритания през февруари и март се отменя.

Инцидентът станал в миналия вторник – 3 януари. Певецът вече е изписан от болницата, но ще трябва да носи специален протектор на врата си следващите няколко месеца.

Деруло сподели с феновете си снимка, на която очевидно все още е в болницата, защото е с болнична нощница и вече носи специалната яка. "Харесвате ли новия ми ланец? ;)", написа звездата за снимката. Явно вече се чувства по-добре, след като има сили да се шегува, въпреки че ситуацията никак не е забавна:

"Травмата ми се нарича "счупването на обесения", защото става въпрос за коста, която се пречупва, когато някой бива обесен. Чувствам се благословен, че съм още тук. 95% от хората с тази травма са или парализирани, или мъртви. Всяко нещо си има причина. Подобни травмиращи преживявания могат да променят живота ти към по-добро. Виждането ми за живота е много по-ясно вече. Не забравяйте какво наистина е важно. Животът е кратък, затова действайте днес, утре може да е прекалено късно”, написа във Facebook изпълнителят.