Певецът Роби Уилямс се ожени на интимна церемония за отдавнашната си приятелка, актрисата Айда Фийлд. Противоречиви са данните за това къде точно се е състояла венчавката. Според в. "Дейли мейл" и Скай нюз сватбата е била в имението на музиканта в Бевърли хилс, което е на стойност 12 млн. долара. Според други източници Роби Уилямс се е заклел във вечна вярност на любимата си на остров Санта Каталина, близо до калифорнийския бряг.

По данни на Скай нюз на сватбената церемония са присъствали 75 гости - роднини и приятели на двойката. 36-годишният Роби и 31-годишната Айда по принцип планираха скромна сватба като списъкът с гостите бе възможно най-кратък.

Подробностите за сватбеното тържество са известни само на малък брой щастливци, които са били на церемонията.   

Приятелите и семейството на Роби Уилямс пристигнаха със самолет в Лос Анджелис от Великобритания, за да присъстват на събитието.

Другите членове на групата "Тейк дет" - Гари Барлоу, Марк Оуен, Джейсън Ориндж и Хауърд Доналд, обаче са във ваканция и не се знае дали са били сред гостите на сватбата.

"Роб е щастлив, никога не съм го виждал по-щастлив", казал бащата на Роби Уилямс.

По данни на местните средства за информация на сватбата Роби Уилямс е поднесъл най-големия подарък на Айда Фийлд - решението да откаже цигарите, за да не навреди на бъдещето им дете. Знае се, че той е заклет пушач.

Роби Уилямс и Айда Фийлд се срещат през 2006 г. и оттогава прекарват всяка свободна минута заедно, твърди в. "Сън".

Преди брака двамата са подписали предбрачно споразумение за подялба на имуществото в случай на развод, разкри TMZ. Състоянието на музиканта се оценява на около 80 млн. британски лири, включително имението в графство Уилдшир за 8,5 млн. лири, яхта за 9 млн. лири и колекция скъпи автомобили  и мотоциклети. Изпълнителят освен това ще получи милиони от предстоящите
концерти, които ще изнесе с групата "Тейк дет".

Роби Уилямс е сред най-популярните британски поп певци. В актива му има 8  албума и 6 сингъла, заели първа позиция в британските чартове. От  албумите му са продадени между 65 и 70 милиона копия за 15 години.

Той напусна "Тейк дет" през 1995 г. Уилямс и "Тейк дет" наскоро официално обявиха, че се събират отново.