Legshakers – това е името, под което се обединяват петима млади и талантливи музиканти от Италия, които снощи изнесоха концерт в Sofia Live Club.

Въпреки късното си участие, двама от членовете на бандата успяха да се събудят за гостуването си в предаването "Тази сутрин”. 23-годишният Алесандро Матера, който е вокалист и 17-годишният китарист Едуардо Ферагамо споделиха, че за тях е било чест и удоволствие да свирят в столичния клуб.

"Доведе ни единствено голямото желание да свирим. За нас беше чест да свирим в Sofia Live Club. Една вечер се видяхме на вечеря с един от директорите на клуба и той ни предложи тази възможност след като чу какво правим ние като музика”, разказа Алесандро.

Младите музиканти споделиха, че на вчерашния концерт са изпълнили и два кавъра на рок титаните AC/DC, защото това е любимата им група. За съжаление обаче момчетата от Legshakers няма да могат да гледат любимците си на живо в София на 14 май, защото утре напускат страната ни.

Любопитен факт за Legshakers е, че един от членовете на бандата е наследник на популярния италиански дизайнер Салваторе Ферагамо. Едуардо сподели, че е горд и има голямо уважение към името си, но не смята, че славата, която му носи то е нещо, което трябва да се заслужи.