Писателят Богомил Герасимов представя третото допълнено издание на книгата си "Тайнствената сила на пирамидите". В петък, 5 март, в зала 7 на НДК Герасимов ще представи книгата си пред публика.

Писателят твърди, че едно просто махало и една пирамида са ви достатъчни, за да намерите отговорите на всичките си въпроси. "Махалото е единственият инструмент, който може да измери нещо, което не може да се измери по никакъв друг начин", каза Герасимов. Махалото може да помогне на лекар да избере правилното лекарство за своя пациент, човек може да разбере дали негов събеседник го лъже или не, катеоричен е писателят.

Богомил Герасимов твърди, че има многобройни доказателства за това, че пирамидата играе много важна роля в запазването на здравето на човека, предпазването от заболяване, подобрявне качеството на храните и напитките.

Според Герасимов всеки сам може да си направи експеримент вкъщи. Взимате две ябълки. Едната слагате в пирамида, а другата слагате където и да е. Писателят твърди, че след като минат 40-50 дни, ябълката, оставена на открито, започва да гние, а ябълката в пирамидата започва бавно да изсъхва. "Тя се превръща в мумия, тя се мумифицира, но запазва напълно качествата си като хранителен продукт", твърди Герасимов.

Освен всичко това, Богомил Герасимов е убеден, че "пирамидната" вода е безценна - за готвене, за пиене за мазане. "Ако държите вода в пирамидата тази вода се енергизира, можете да я използвате за различни неща", обясни Герасимов.