Едно семейство от пловдивския квартал Столипиново винаги ще помни своята необикновена сватба. На бракосъчетанието им преди 13 години гостувал не кой да е, а самият принц Чарлз. Той присъствал на ромската сватба по време на своя визита в България.  

Вълчо и Живка Атанасови дори кръстили първото си дете на покойната вече съпруга на Чарлз - Даяна. Сега обаче детето вече не се казва така, а Евегния, защото Вълчо и Живка са обидени на престолонаследника. Причината - отказът му да помогне финансово на материално затрудненото семейство.

"Гордеехме се, че принц Чарлз дойде на нашата сватба", казва Вълчо. Живка се надявала височайшият гост да им подари нещо, но влюбената двойка така и не получила своя подарък.

"Очаквахме от него да ни подари един апартамент или някаква сума, да остане за всички времена", казва със съжаление Вълчо.

Семейството дори изпратило писма до Бъкингамския дворец, в които молели за някаква материална подкрепа. В едно от тях дори сложили и синмката на малката Даяна. От Лондон обаче получили само благодарности. Така, обидени на принца, те решили да сменят името на дъщеря си.   
Сега вече семейството не живее толкова бедно, и двамата работят. Вълчо сподели откровено пред камерата, че работи като нелегално такси - превозва роднините си и от това се издържа.

Вълчо и Живка се вълнуват от предстоящата днес кралска сватба на Уилям и Кейт. Двамата пожелаха на младото семейство здраве, щастие и много любов.