Италианските "Backstreet Boys" са у нас.

Както много прохождащи звезди, и 4 Sound са започнали от една мечта - участие в италианското музикално шоу за таланти "X Factor". И въпреки славата в родината си и многобройните фенове, те са обикновени млади хора, здраво стъпили на земята.

"Запознахме се през 2004 г. Дженаро например, е свирил в пиано бар. Работили са с Гаетано в същия бар. Отделно, аз и Антонио пеехме заедно. Един ден Антонио решил да не ходи на училище, а по-добре с него да отидем да говорим с Гаетано в бара. Така започнахме едно приятелство и заради еднаквите ни музикални вкусове. Роди се една химия между нас. От ден на ден ставахме все по-добри приятели. И след аматьорските години от 2004 г. до 2008 г., участвахме в италианския Music Idol, който се казва X Factor", обясни Марко.

Можете да чуете 4 Sound още тази вечер в Борисовата градина. Ще пеят заедно с Нора от Music Idol и Поли Генова като част от фестивала "Италия ТУК". Групата е у нас по покана на Италианския културен институт по повод седмицата на Италианската писменост и култура.

"Решихме да участваме, тъй като за първи път идваме в България. Ще изсвирим три наши парчета и специално за българската публика сме подготвили наши интерпретации на най-известните италиански песни", сподели Дженаро. "Ние сме четири гласа и китара, наистина е по-особено, и смятаме, че това ще е интересно на българската публика. Направихме абсолютно нови аранжименти на най-хитовите италиански песни, така че да бъдат нагодени към нашия репертоар. Знаем, че има интерес към италианската музика у вас."