Допитване в най-голямата интернет търсачка показва, че в глобалната мрежа има близо милион страници, в които фигурира името на Бойко Борисов. С пъти по-малко излизат на запитване "Супермен" или "Батман".

От периода му на бодигард, през поста главен секретар на МВР, парламентарните избори, когато беше избран за депутат, но не положи клетва, изборите, които го направиха кмет.

Сестрата на Бойко Борисов разказва, че от малък е амбициозен, избухлив и с лидерски качества. "Кака", както той я нарича - вярва, че по-малкият й брат побеждава основно с искреност.

Красимира-сестра на Бойко Борисов: "Знаете ли, че като се случи нещо хубаво се радва точно като дете и, ей така, хитричко се усмихва. Ами, казват, снимал се до всяка дупка - викам запълнете и вие една дупка и се снимайте до нея, в края на краищата"

Красимира разказва още, че в семейството най-важното, според родителите им - е строг ред и дисциплина, възпитавали са и двамата да са по-скромни и да не се гордеят.

Освен карате, футбол и тенис, Борисов има и едно не толкова известно занимание - всеки месец посещава Зоологическата градина, където се намира осиновеният му орел - Калин.