Вчера следобед кръстовището на улица "Раковска" и бул. "Васил Левски" е по-слабо натоварено от обичайното. Омърлушените от жегата софиянци се оживяват от вида на умопомрачително Ламборгини Диабло, паркирано като за изложение точно върху пешеходната пътека. Фрапиращата наглост не впечатлява полицая, който патрулира на метри от запушената пешеходна пътека. След като репортерът посочва нарушението на служителя на реда, той заявява, че очаква паяк, който да вдигне колата.

Оказва се, че половин час не е достатъчен за нито един паяк да измине по-малко от километър - разстоянието, на което се намира най-близката база на "Паркинги и гаражи". Собственикът на спортния автомобил намира колата си там, където я е оставил. Тръгва с пълна газ, а полицаят, скрит под сянката, го спира. Полицейската проверка приключва след 18 секунди и без написване на акт. Служителят на реда се оправдава с липсата на свидетели.

След репортажа по bTV, от пътна полиция съобщиха, че предприемат мерки по издирване на нарушителя, за да бъде санкциониран. bTV ще продължи да следи случая.