49-годишният Живко Проданов бе в неизвестност от ранните часове на 3 януари. Знае се, че малко след полунощ таксиметровият шофьор качил клиенти от кръстовище в центъра на Сливен. Първо е открита опожарената му кола, а трупът бе намерен след претърсване на района по пътя за Карандила, извършено от колеги на загиналия Живко Проданов.

Жестокото убийство разтърси града и изкара на протест всички негови колеги. Таксиметровите шофьори от Сливен обявиха на среща с ръководството на полицията в града, че всеки ден ще протестират мирно до разкриването на престъплението.

В предаването "Тази сутрин" на bTV колеги на убития разказаха, че последно видели в колата му да се качва младеж. Към три през нощта Проданов казал, че се връща към града и от тогава следите му се губят.

Шофьорите настояват за по-бързото разкриване на убийците на техния колега Живко Проданов. Вчера неговото тяло беше намерено от близките и колегите му в дере по пътя за Карандила. Живко Проданов /49 г./ беше в неизвестност от ранните часове на 3 януари. Знае се, че малко след полунощ таксиметровият шофьор качил клиенти от кръстовище в центъра на Сливен. Тогава е бил видян за последно. Колата му е била намерена опожарена в покрайнините на града.