В Централната избирателна комисия до момента няма постъпили сигнали и жалби за нарушения. Както и при първия тур утре отново ще се издават удостоверения за гласуване в районните полицейски управления.

Издадените през миналата седмица удостоверения важат и за балотажа. Изгубилите своите лични документи обаче трябва да подадат заявление до утре не по-късно от 15 часа.

От 22.00 часа тази нощ до 22.00 часа утре влиза в сила забраната за продажба на алкохол и бира. Оръжейните магазини и стрелбищата също остават затворени. За агитация в деня на вота глобите за физическите лица стигат до пет хиляди лева, а за партийните централи и щабовете - до десет хиляди.

* * *

Бъдете с bTV и в деня на балотажа. Сутрешното студио с Ани Цолова започва в 10:30 часа. Гости ще бъдат Христо Гърбов, Касиел Ноа Ашер, Васил Гюров и Светльо от “Хиподил”.

Гласуват ли избирателите или предпочитат да отидат за гъби - ще видите на живо от един пункт за изкупуване на гъби в Сливница. Точно в 19:15 започва вечерното студио с водещ Николай Бареков, от когото първи ще научите кой е новият президент на България.

В часовете до полунощ ще ви представим наситена картина на България след изборния ден с живи връзки от всички по-интересни места в София и страната.