"Аз съм много щастлива, че в тези смутни времена решихме с моя талантлив и много деликатен и фин колега Орлин, да се съберем и да направим една много красива песен. Причината да го направим пък беше пиеса в Малък градски театър, в която участва моята майка и Тодор Колев. Това ни е  първата съвмества творческа работа” – това е историята зад най-новия проект на Белослава, която изпълнителката сподели в предаването "Тази сутрин”.

Песента се казва "Всяка година по същото време”. Музиката е на Живко Петров, който е автор и на музиката за пиесата. "Всъщност в един момент се оказа, че заложената в сценария песен е толкова красива, че някак си няма как да не я споделим с повече хора”, каза Белослава.

"Поканихме Орлин, защото неговия тембър, глас, силует... въобще изключително пасва на целия сюжет, на цялата любовна история на двама души през годините. Мисля че стана едно много красиво парче, една песен, която е някак си във времето за всеки. Тя не е за младите, не е за старите - тя е за всички. За всички които припознават както и в пиесата, така и в песента, себе си и своята любов”, обясни певицата.

Белослава сподели, че покрай снимките на видеото е имала възможността да работи с екип от млади професионалисти, които "милеят кадъра да е красив и да не прилича на другите, милеят за това да създадат кино, не просто един видеоклип”. Режисьор на видеото е Иван Москов, а оператор Чочо Михайлов.

"Наше огромно старание беше да не превръщаме поредния клип в поредната поза, защото напоследък клиповете са като че ли нещо много плоско, просто и ясно”, смята Белослава.

Певицата не се оплаква от липса на работа, но признава, че ако я няма подкрепата на нейния съпруг Евгени, едва ли би могла да се справи сама. "Даже си правим план от всички участия, които имаме през следващите месеци, аз да събера пари, с които да финансирам следващия клип. Изцяло моите участия продуцират моите клипове, защото дори няма спонсори. Нашата музика като че ли не е толкова интересна за спонсорите. В интерес на истината е трудно. Всички така правим. Инвестираме от нас в нас. Защото де факто отвън не идва помощ. Повечето от моите колеги от поп, джаз и рок музиката... ние друго няма какво да правим”, обясни Белослава.