Кабинетът разпространи съобщение, в което са изброени общо 23 заподозрени. Списъкът е съставен от прокурорите на трибунала.

Сред тях са сегашният президент на Сърбия Милан Милутинович и бившият югославски вицепремиер Никола Шаинович. Милутинович не може да бъде екстрадиран, защото е защитен с парламентарен имунитет. Бившият началник на Генералния щаб на Югоармията Драголюб Ойданич вече заяви, че няма да се крие.
В списъка са и заподозрени, които не са югославски граждани - Радован Караджич и Генерал Младич, както и бившият президент на Република Сръбска в Краина Милан Мартич.

Югославнският правосъден министър не е сигурен, че те се намират на територията на Югославия. След изтичане на срока югославското министерство на правосъдието ще предаде на съдилищата обвинителните актове на Хагския трибунал, с което ще започне процедурата, предвидена в Закона за сътрудничество с Международния трибунал. Югославското правителство подчертава готовността си, заедно с правителствата на Сърбия и Черна гора, да даде гаранции пред международната институция за лицата, които са се предали доброволно.