След като се скри за известно време от публичността заради скандала около шоуто Супер Бол преди 2 години, Джанет Джаксън се завръща с нов албум. Тогава певицата показа едната си гърда, което скандализира обществото. Днес тя подготвя излизането на албума си "20-годишна".

Вече тече конкурс за оформлението на обложката. Фенове ще подреждат нейни снимки и ще предлагат готови варианти. Джаксън ще си избере четирима финалисти, чиито работи ще красят първите 1 милион екземпляра от новия й албум. Така певицата отпразнува 20 години от пускането на първия й сингъл "Контрол" през 1986 година.

Онези, които са чули някои от песните от новия ми албум, казват, че им напомнят на нещо, което съм правила или на нещо, което съм щяла да направя 20 години по-рано. Това е хубаво, защото целяхме точно това - да напомнят, но да са различни. Това не е албум от 80-те, но има моменти, които те връщат назад.

Очаква се албумът "20-годишна" да излезе на 26 септември. Сингълът "Кол он ми" в момента е на 16-о място в класацията на Съединените щати за ар енд би / хип-хоп песни.