Тежка катастрофа отне живота на двама шофьори около 14,20 часа днес. Инцидентът е станал на входа на Балчик. Сигналът е постъпил на тел. 112. Веднага е създадена организация и движението е отбито, съобщиха от ОД на МВР в Добрич.  

Лек автомобил "Форд Фиеста", управляван от румънец, е навлязъл в насрещното движение. При това се е блъснал челно в "Мерцедес" с добричка регистрация, управляван от 21-годишен от каварненското село Божурец. Непосредствено след това "Мерцедесът" е бил блъснат отзад от "Хонда Акорд" със софийска регистрация. От двойния удар шофьорът на "Мерцедеса" е останал затиснат в колата. За да бъде изваден шофьорът, се е наложило автомобилът да бъде нарязан.   

Румънският шофьор е приет в болницата в Балчик в клинична смърт и е починал, съобщи директорът на здравното заведение д-р Иво Войчев. Починал е и българинът. Пострадали са още дете, което е пътувало в румънския автомобил и майка му. Детето е с гръдна травма и травма на гръбначния стълб. Майката е с травма на шията и на крайниците. Пътувала в румънския автомобил жена също е с фрактури на ръцете.