Крисимир Аврамов, познат като "човека глас" има нов сингъл, а вече и видео към него. Песента се казва "Риа" и е посветена на действително съществуваща дама, която е част от живота на певеца. "Това е една песен, която написах миналата година на морето в Испания. Сега по аранжимент на Deep Zone, мисля, че е нещо съвсем свежо за лятото", каза Краси Аврамов.

Клипът представя невъзможната любов между героя на Краси Аврамов и Риа, но в реалния живот се оказва, че за певеца "няма невъзможни неща" и той се радва на връзката си с жената, за която е написал песен. Тя е българка и го е подкрепяла през трудните му моменти от последната година, но Аврамов не желае да разкрива повече подробности за Риа, за да не я загуби.

Мнозина може би не знаят, че, освен с музика, Красимир Аврамов се занимава и с пантомима и то още от 7-годишна възраст. През изминалия сезон Аврамов е имал няколко представления на свой спектакъл в Театър Българска Армия, като последните три от тях са били пред пълна зала. В-к "Лос Анджелис Таймс" определя спектакъла като "спектакъл явление в пантомимата". "Аз самият не обичам да гледам пантомима. Като гледам пантомима целият се изприщвам, не издържам. И разбирам хората, които като чуят думата пантомима си казват "Ох, сега трябва да се мълчи там, как ще издържа". Но аз така съм го направил, че няма нужда да го разбираш и да го превеждаш. Спектакълът е между комедията и драмата на един възрастен мим, който минава през спомените си. Направил съм го много достъпен", обясни певецът и допълни, че се надява от септември месец спектакълът да бъде постоянно шоу за сезона.