Кралицата на попа е известна с непрекъснатите обрати, които определят живота й. Този път Мадона е решила да допусне хората до по-интимната и по-истинската си страна. Документалната лента "Ще ви разкрия една тайна" е посветена на нейното миналогодишно световно турне в Европа и следва стъпките на предишния й филм "В леглото с Мадона". С последната си продукция, певицата иска да покаже колко много се е променила през годините.

"Ами, аз съм различна. Имам предвид, че много неща ми се случиха между този и предишния филм така, че аз се промених, животът ми се промени, за щастие пораснах, развих се, вече имам семейство, имам деца и... не знам, надявам се, че този филм е отражение на това развитие".

По време на възобновителното турне, поп-певицата показва на преден план личния си живот. "Ще ви разкрия една тайна" е основан на израстването на Мадона в търсене на отговори на дълбоко-житейски въпроси.
Филмът е посветен на всичко онова, което Мадона смята, че е важно в живота тук и сега, това го прави много задушевен, много творчески, показва нейните мисли и както виждате, тя днес е пораснала жена.

Новият филм на Мадона ще бъде излъчван по световните музикални програми след 21 октомври тази година.