Днес, 18 ноември, е последният ден от второто издание на рок феста "Тънка червена рок седмица". Стотици фенове успяха да чуят новия български рок в първите три фестивални дни.

Default и Booze Brothers сложиха началото на рок празника, продължиха го OverGame, Ювиги, Der Hunds и Awake. А днес Soundfull и Йерихон мощно ще закрият фестивала.

Началото на концерта е в 21:00 часа, а час по-рано – в 20 часа, в специално обособена част на бара, всеки който пожелае ще може да се срещне лично с бандите, да изпие по едно питие с тях и да поговорим всички заедно за българската музикална сцена.

С всеки фестивален билет, посетителите получават и диск със специално създадената за фестивала компилация “Thin red rock cd, vol.1”. В нея са събрани по две парчета от всички групи, участващи в "Тънка червена рок седмица 2".

Наред с популяризирането на родните рок банди, фестивалът застава и зад социалната кауза "Срещу насилието”, подета от "Град за отговорни хора”. Целта на кампанията е инкриминиране на проявите на насилие към животните и пропагандиране на отговорно поведение, което да доведе до по-добра среда за живот за всички.