Музикалният идол Тома Здравков, който освен, че вече има видео към последния си сингъл "Сам на света”, може да се похвали и с променен имидж. "Мисля, че хората ще харесат новата ми коса, но и да не го направят, аз я харесвам. Рокът е в душата, а не в косата”, твърд е младият изпълнител.

Артистът е категоричен, че "Сам на света” е най-доброто попадение от всичките песни, които са направили и записали. Най-много време е отнело изпипването на парчето откъм китари, за да може крайният резултат да звучи "много по-надъхано”.

Освен рок звучене, в сингъла е включено хип-хип изпълнение на рапъра Billy The Kid. “Влезе убийствено добре в парчето, има много глевен глас. Харесвам как рапира и му предложих да се включи в песента”, споделя за рап залитането Тома.

Бандата на Тома ще представи сингъла на живо и пред публика по време на турнето, което започва след няколко дни. "Ще има много изненади и музикални колаборации”, подгрява интереса към предстоящите гигове музикантът.

Певецът сподели, че приятелката му – актрисата Албена Михова, също е помагала по време на създаването на "Сам на света”.