Тото истерия завладя страната. Скоро ще стане ясно дали някой ще грабне джакпота от 5 милиона и 270 хиляди лева в играта 6 от 49.

През целия ден пред тотопунктовете се извиваха опашки. Кандидати за милионите са не само българи, но и чужденци, дошли да опитат късмета си у нас.

Най-голям е интересът към джакпота от гърци, македонци и румънци, и не само. Германецът Маркус е тук по работа и стиска палци да занесе в страната си не само сувенири от България.

"Взех си фиша и се надявам да спечеля, разбира се. Джакпотът е доста голям и затова дойдох тук. Това може да ми осигури голяма финансова стабилност”, каза Маркус Вийн.

"Разхождах се тук и видях толкова много хора: "Какво правят всички тези хора", затова си казах „Да взема да си пробвам късмета"”, разказа сърбинът Мирко Станкович.

Сумата привлече и кандидат милионери,  които никога в живота си не са попълвали фиш.

Какво може да се направи с над 5 милиона лева? Оказва се, че повечето хора не са наясно за какво биха похарчили парите..

Този път джакпотът няма да оцелее. Това поне твърди гадателката Мария Богомилова:

"Дава се семейство, хората ще бъдат семейство, жената ще е пуснала фиша за мъжа, който играе редовно. Два фиша ще има, единичен и комбинация”.

На печелившите честито, на останалите - късмет.