Всеки месец членовете на клуба вечерят в различни ресторанти и дават израз на натурализма. Този път повече от 30 нудисти се събраха в ресторанта Джон Бари, за да пийнат, хапнат и да поразговарят необезпокоявани от условностите за приличен външен вид и изискано облекло. Казват, че едно от предимствата на "голите вечери" е, че не можеш да си изцапаш дрехите и да се притесняваш цяла вечер за това как изглеждаш.

"Смятам, че хората общуват по-добре, когато са без дрехи. Нямаш нужда от маска, която да крие това, което си в действителност", казва Джордж Кейс.

Въпреки че всеки е добре дошъл в клуба, ресторантът затвори врати за останалите посетители, за да гарантира уединението на голите си гости. Идеята за такива сбирки хрумнала на Джон Ордоувър, който решил, че нудистите от Ню Йорк се нуждаят от място, където да се събират през зимата, когато не могат да ходят на плаж. Джон казва, че целта им не е да показват сексапил, нито да си намерят бъдещ любовник, а просто да вечерят в компанията на добри приятели с общи интереси.