Хилда Казасян гостува в предаването "Тази сутрин”, за да представи ексклузивно за зрителите на bTV най-новото си видео. Клипът е към песента "Бучица лед”, която е по музика на Стефан Димитров и текст на Богдана Карадочева. "Те ме поканиха да изпея тази песен в един албум миналата година на Стефан Димитров за юбилея му. Страхотно настроение носеше албума и аз като чух това парче си казах, че все едно е измислено за мен. Аз толкова харесах темичката на песента, че помолих Румен Тосков, с когото аз съм неотлъчно вече толкова години, да направи един нов аранжимент, за да я доближи до моето усещане, цялотсно да се получи мое нещо”, обясни Хилда.

Видеото пък е дело на студиото "Short Cuts” - Адриана Янкулова, Петко Лунгов, Йордан Банков и Петър Маринов. “Толкова са добри, че даже си мислех, че след шест месеца, когато отново ми се наложи да снимам клип, няма да имат време за мен, защото ще завали работа при тях”, каза певицата.

Джаз изпълнителката смята, че е много важно и ценно е да запазваш около себе си такава енергия, че да привличаш хора от твоята кръвна група, с твоето усещане за света. За щастие Хилда може да се похвали, че през последната една година успява да обгражда с хора от нейната кръвна група. "Може би защото аз самата добронамерено подхождам към хубавите и качествените неща около мен и може би с това привличам такива хора около себе си”, разсъждава Хилда.

Довечера Хилда Казасян отново ще заеме мястото си в журито на "България търси талант” за второто лайв шоу на талантите. "Съдницата” сподели, че е много щастлива след шоуто миналия понеделник и разкрива, че тази вечер ще бъде още по-силна.