Fish ще изнесе концерт в Античния театър в Пловдив на 21 септември. Бившият фронтмен на Marillion и групата му ще представят най-големите хитове от соловата кариера на музиканта, както и класиките от епохата с бандата.

Някои от парчетата ще бъдат изпълнени за първи път със симфоничен оркестър.

Концертът на Fish с групата му и Оркестъра на Пловдивската филхармония ще открие второто издание на музикалния форум Sounds of The Ages, който отново e по идея и под патронажа на кмета на Пловдив Иван Тотев.

След шумния успех на Sounds of The Ages 2011 миналата есен с шоуто на Таря Турунен и звездния барабанист Майк Терана с Филхармонията, билетите за който бяха тотално разпродадени, сега организаторите от Тангра Мега Рок отново обещават величествен звук и светлина.

“Първото издание на Sounds of The Ages вдигна летвата високо и сега ще продължим нагоре. Невероятно горди сме, че на 21 септември ще направим концерт именно на Fish. Той не само е сред любимите ни творци, но и Античният театър е най-точното място за красивата му музика. Пловдив отново ще бъде център на културния живот у нас”, коментира Васил Върбанов от Тангра Мега Рок.

Информация за билетите и подробности за Sounds of The Ages 2012 можем да очакваме скоро, обещават организаторите.