От пържена риба до шишчета от миди с кокос привличат гостите на тазгодишния морски фест в Каварна. Наред с традиционните рибни ястия - пържени попчета, сафрид и калкан, в центъра на града може да се опитат и различни вкусотии от миди - по бургаски, натюр, със зеленчуци, на кюфтенца и шишчета. Мариана Попова заложи на проста рецепта, която разкри и за зрителите на bTV:
"Това е пържен пресен сафрид. Облива се и се смесва с марината, в която имаме зехтин, магданоз и копър, девесил и малко чесън. Това е. И е много вкусно. Ако не сложиш капка от сърцето си в сготвеното, то няма да е вкусно. Така е и в музиката. Ако го правиш защото трябва, а не защото го искаш и ти идва отвътре, и го носиш в сърцето си и душата си, няма как да не ти се получи", сподели певицата.