Световноизвестният тенор Лучано Павароти се ожени за дългогодишната си приятелка и бивша секретарка Николета Мантовани. Двамата се венчаха в театър в родния град на певеца - Модена.

Стотици почитатели на оперния певец и любопитни граждани се събраха пред Театро Комунале, за да зърнат младоженката, която пристигна придружавана от баща си. Официален гост на сватбата беше и едногодишната дъщеричка на Павароти и Мантовани, Алис, която бе облечена в розова рокля от Армани, също като майка си. Церемонията беше закрита за медиите, а списъкът на 600-те гости включваше световноизвестни имена, като Боно от "Ю Ту", Стинг, дизайнерите Донатела Версаче, Алберта Ферети, Долче и Габана, актрисата Джина Лолобриджида и футболната звезда Алесандро Дел Пиеро.

68-годишният Павароти и два пъти по-младата от него Мантовани живеят заедно от 7 години. Тогава връзката им оглави страниците на жълтата преса. Преди това Мантовани работеше като лична секретарка на оперната звезда, докато учеше в университета. Сега тя е негова продуцентка, а от днес - и г-жа Павароти.