Тази вечер музикалното семейство Мими Иванова и Развигор Попов ще отбележи няколко празника с голям концерт в зала 1 на НДК, в който ще участват най-големите български поп звезди. bTV ще излъчи спектакъла в Коледната си програма. С музикалното семейство се срещнаха Емил Дилчев и операторът Валентин Николов.

"Имаме много юбилеи наведнъж. Първо, това са 30 години от сключването на граждански брак. Точно преди 30 години, точно на тази дата - 26 октомври, Димитровден, и пак беше вторник, сме сключили граждански брак. Другата причина е 20 години, откакто съществува нашата детска музикална школа. И може да се каже, един кръгъл юбилей - колко години сме двамата заедно с Мими на сцена, но няма да казвам, защото са много. И най-сетне моят юбилей, защото аз тази година навърших кръгла годишнина", казва Развигор Попов. И допълва, че въпреки че е на 70, се чувства като 17-годишен.

"Интересно ще бъде, защото този път моите хитове ще ги пеят мои колеги. Всеки си хареса по една, някои си харесаха по две песни. Така и така хората познават тези песни в мое изпълнение, защо да не бъде един нов прочит от страна на много популярни български изпълнители и колеги", казва Мими.

Двамата представиха и книгата, която Развигор е написал. Тя е със заглавие "Ау-у, от глад умирам" и събира най-веселите и забавни спомени на музиканта от годините назад, както и срещите им с най-невероятни хора. Заглавието на книгата не е случайно - то е взаимствано от името на една от най-популярните песни на Развигор и Мими.

И накрая, и двамата съветват хората на не се вземат на сериозно и да са щастливи и с малкото, което имат.