Добрите хора в България сбъднаха една мечта. След като през седмицата в bTV Новините ви разказахме за една абитуриентка, която мечтае за бална рокля, но семейството й няма пари, стотици наши зрители бяха готови да помогнат. Вижте как днес Илияна от Сливен успя да отиде на своя бал.

През последните два дни в дома на Илияна от цялата страна пристигат колети с рокли и аксесоари. Фризьори от Сливен и професионален гримьор от София подариха днес прическа и грим на момичето.

"Ако питате мен на всички трябва да се помага, особено на хора, които са изпаднали в положението на Илияна, няма причина - просто, защото те имат нужда”, каза фризьорът Даниел Мустафов.

Сълзи от щастие имаше днес в очите на майката на Илияна.

"Днес аз съм най-щастливата майка на света, благодарение на всички добри хора в България моята дъщеря тази вечер ще бъда най-красивата и най-щастливата на своя бал", сподели майката Нели Славова.

Според Илияна мечтите се сбъдват само, когато истински повярваме в тях.

"Преди няколко дена аз призовах хората да ми помогнат да отида на своя бал и да бъда като всички красива. Днес тази мечта се сбъдна. Благодаря на всички”.