Пиян младеж нападна портиер в Студентския град. Агресивният нападател счупи с юмруци прозорец в общежитие при опит да влезе вътре. Полицията арестува младия мъж. Малко след полунощ в блок 22 в Студентски град тече поредният купон. Нощта е съвсем стандартна и за портиерката в блока. Свикнала е на постоянните веселби и на десетките посетители. Неканен младеж обаче нахлува в общежитието.

"Викам за какво сте тука? Черна котка влезе. Това не може да стане. Започна да разправя, че е от ДАНС, специалните служби”, разказа жената.

Тя обяснява на момчето, че без разрешение и покана не може да влезе в сградата. Думите й обаче го вбесяват и той започва да чупи стъклата на портиерската кабина.

"Какво му стана? Започна да рита, да псува, в един момент счупи прозореца. Като удари и аз се изплаших. Искаше да влезе, заплашваше ме”, продължава историята си портиерката.

Тя звъни в полицията. Униформените идват за минути и арестуват младежа. Момчето беше прегледано от екип на Бърза помощ и откарано в столичното Седмо РПУ. За портиерката нощта остана като поредната работна в Студентския град.