Полицията все още издирва двамата мъже участници в стрелбата на Хаинбоаз вчера, както и колата, с която са избягали от местопрестъплението. Състоянието на пострадалия бизнесмен остава критично.

30 часа след стрелбата в Прохода на Републиката уликите са разнопосочни, а извършителите на свобода. На базата на събраната до момента информация от полицията отхвърлят слуховете, че простреляният е имал спътник в колата, който е бил отвлечен, както и версията, че е носил със себе си „крупна" сума пари.

МВР разпространи профилите на предполагаемите извършители.Облечени били в черно. Единият около 180 см с нормално телосложение, а другият – с предполагаема височина 165 см.

45-годишният бизнесмен от Велико Търново вече е стабилизиран, но състоянието му остава критично. В момента е настанен в реанимациятам, а отделението е под полицейска охрана.
Тук намираме и съпругата му, която е санитарен иснпектор.

Съпругата на Атанасов - д-р Лора Бижева, каза, че той не помни нищо. И е категорична, че нямат врагове.

Атанас Атанасов е на 45 години, семеен, с две деца. От години се занимава с търговия и монтаж на сателитна техника, събирал е и такси. Колегите му твърдят, че той е пътувал ведмъж седмично до централния офис, но заети в същия бранш казват, че разплащанията към основната фирма се правят само по банков път.