Във връзка с провеждането на футболна среща за Супер купата на България от 20 ч. между отборите на „Литекс” Ловеч и „Берое” Стара Загора на Националния стадион „Васил Левски” от 8 ч. тази сутрин се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства на ул.”Гурко” между бул.”Евлоги и Христо Георгиеви” и бул.”Васил Левски”, на южната страна на моста пред Националния стадион „Васил Левски”; по алеите около Националния стадион „Васил Левски” и по ул.”Митрополит Кирил Видински” между бул.”Драган Цанков” и ул.”Йосиф Петров”. От 12 ч. и на северната страна на моста пред Националния стадион „Васил Левски” .

От 16 ч. до приключване на мача при необходимост и по преценка на отдел Пътна полиция се забранява влизането на превозни средства в двете посоки, с изключение на масовия градски транспорт по:

-ул.”Гурко” между бул.”Васил Левски” и бул.”Евлоги и Христо Георгиеви”;
-бул.”Евлоги и Христо Георгиеви” между бул.”Черни връх” и площад Орлов мост;
-бул.”Евлоги и Христо Георгиеви” между бул.”Мадрид” и площад Орлов мост;
-бул.„Драган Цанков” между бул.”Евлоги и Христо Георгиеви” и бул.”П.К.Яворов” в посока Център;

От 17 ч. до приключване на мача се променя частично маршрута на автобусните линии 75 и 114, както следва:

Автобус №75 се скъсява маршрута до Военна академия; Автобус № 114 - от бул.”Евлоги и Христо Георгиеви” по ул.”Гурко”, бул.”Васил Левски”, бул.”Цар Освободител”, бул.”Цариградско шосе” и по маршрута си.  

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!