Не се чувстваме сигурни на плажа, тъй като няма достатъчно контрол. Това посочват близо 60% от потребителите на btv.bg, участвали в анкета на сайта. Останалите 40% дават отговор, че все пак и ние трябва да внимаваме.

"Ако става въпрос за спасителите, се чувствам сигурен, защото мога да плувам. А ако става въпрос за кражба на лични вещи, също да, защото няма какво да се вземе”, уточнява потребител.

"Ако е за работата на спасителите, работодателите трябва да помислят трезво за оборудване, храна и защо не достига персоналът или ненавременното назначаване. За другата сигурност мисля и задавам често един въпрос - Има ли служебни лица да обясняват задълженията и правата на гостите, как да се грижат за деца до 12 г., собствен багаж, правила и култура за плуване”, допълва друг.

Продължавайте да участвате в нашите анкети. Сега ви питаме дали проверявате срока на годност на храните, преди да ги купите. Очакваме мнението ви тук >>>

Резултатите от анкетата не са на базата на национално представително проучване. За нас от btv.bg обаче са много ценни, тъй като отразяват мнението на потребителите, които ежедневно ни гласуват доверие.