Тази вечер от 20:00 часа в ефира на bTV започва поредното приключение на Fort Boyard. Уникалното тази година е, че всички участници са българи и всички те са популярни лица на bTV.

По случай старта на Fort Boyard в България пристигна и самия домакин на Форта – Мосю Рошел. Филип Льоре, както е истинското име на "Мосю", вече 20 години е домакин на състезанията във Fort Boyard. "Спомням си първата година на Fort Boyard. Tогава правехме опити да правим скокове с бънджи вътре във Форта и аз скaчaх с голяма камера, закачена на крака ми. Първата година опитвахме всички ъгли на камерата и се спусках и по стената на Форта, за да мога да филмирам игрите", разказа Мосю Рошел в студиото на "Тази сутрин".

Извън ролята на Мосю Рошел, Филип Льоре е почитател на екстремните спортове и работи като автор и оператор на документални филми. Въпреки, че е в България едва от вчера Филип Льоре все пак е успял да забележи ски пистите на Витоша и сподели, че с удоволствие би покарал ски, ако имаше възможност да остане в страната по-дълго време. Предстои му обаче пътуване до Тунис, където ще снима документален филм за културното наследство на страната.

Както и в двата сезона досега водещ на Fort Boyard ще бъде Димитър Павлов. "Тази година отношението на Форта беше все едно си се прибираш вкъщи", сподели водещият и обясни, че не може да разкаже подробности за състезанието, за да не отнема интереса на зрителите, но може да гарантира, че има много неща, които зрителите могат да очакват с нетърпение.

Тази година предаването Fort Boyard навършва 20 години и българските състезатели са имали удоволствието да правят компания на екипа на Форта на самия празник. Това разказа продуцентът на предаването Робин Кафалиев и допълни, че България е една от малкото страни, които са били поканени да снимат Fort Boyard на 20-годишнината.

Разберете кои са участниците в новия Fort Boyard тази вечер на старта напредаването точно в 20:00 часа само по bTV!