Крием се от жегите у дома или в офиса. Този отговор дават 74% от потребителите на btv.bg, участвали в анкета на сайта. Едва 6 на сто посочват, че бягат под чадъра на плажа, а 17% се радват на времето и въобще не се притесняват от жегата.

Много от коментиращите бяха категорични, че стоят на хладно,

но не ги е страх от жегата – прости им се налага

Други обаче съвсем умишлено пазят компютъра в офиса: "Крия се през цялото време в нас пред компютъра ми. Макар да съм от Пловдив и да живея на 0 крачки от плажа в близкия хотел, но не съм стъпил там”, аргументира се той. Негова съгражданка обаче подчертава, че често се възползва от близкия плаж.

Други заявяват, че бягат в чужбина от "бетонния кошмар и ужасното обслужване”

по родното крайбрежие. "Бутнете малко бетон, обучете персонала, привлечете по-качествени туристи -  и тогава питайте кой къде се разхлажда и си почива”, категорична е потребителка.

Продължавайте да участвате активно в нашите анкети. Сега ви питаме дали се чувствате сигурни на плажа. Очакваме мнението ви тук >>>

Резултатите от анкетата не са на базата на национално представително проучване. За нас от btv.bg обаче са много ценни, тъй като отразяват мнението на потребителите, които ежедневно ни гласуват доверие.