Веселин Маринов и съпругата му Цветанка се срещат за първи път през вече далечната 1994 г. Любовта им обаче не е като на филм. Цели 12 години трябва да минат преди настоящата двойка да се срещне отново случайно в курорта "Албена". "Това беше втората ни среща, но нищо не се е случило веднага", разказа Цветанка в предаването "Тази сутрин".

Следват две години, в които чувствата на двамата се избистрят и те решават, че това, което съществува между тях, всъщност е една голяма любов. "И двамата преди това сме преживели разочарование и бяхме много предпазливи този път. Преживях малко по-дълъг период на възстановяване от предишния си живот. Сега съм започнал абсолютно нов живот. Аз се чувствам различен сега", каза Веселин Маринов.

Освен взаимните си чувства един към друг, двамата влюбени споделят и най-близките си приятели, които са тяхната гордост. "Покрай него срещнах страхотни хора, както в София, така и в цялата страна", разказа Цветанка. "Смея да твърдя, че познаваме уникални хора. В последните години срещнахме хора на нашата възраст, с които станахме много близки. Повечето ни приятели са известни, защото той е много популярен", допълни тя.

Сред звездните приятели на Веселин и Цветанка Маринови са Красимир Гюлмезов и Виолета от дует "Шик" и Иво Танев и неговата съпруга. Семейството, което е най-близо до сърцата на сем. Маринови обаче не е част от шоубизнеса. "Кумовете ни са пример за това какво трябва да бъде едно семейство. Едни от най-близките ни хора. Те са от Стара Загора. Нашият кум е бизнесмен, децата им също вървят по тези пътища. Съпругата му е моя съгражданка от Полски Тръмбеш и оттам преди време стана връзката", сподели Веселин Маринов.

Освен личната история на брака си, Веселин Маринов сподели със зрителите на bTV и най-новото си видео към песента "Виновна си". Клипът е сниман на о. Св. Иван край Созопол. "Песента е прекалено любовна. Не е точно за Цветанка, но е провокирана от любовта ми към нея. Аз имам много други песни, които съм посветил лично на нея. Тази е от онези песни, които очаквам да станат много популярни, обичани и е съвсем нова", разказа Веселин Маринов.

Популярният изпълнител с радост си спомня участието си в предаването на bTV "Великолепната шесторка". "Великолепната шесторка" беше много хубаво предаване. Най-хубавото, в което съм участвал. Страхотно нещо е да има доброта, телевизия да излъчва добрата новина, да излъчва, че има и добри хора."