Момче на 14 години беше открито мъртво след тридневно издирване в столицата. Според първоначалната информация смъртта е настъпли вследствие на измръзване. Близките на ученика обаче смятат, че става въпрос за убийство.  

В петък сутринта Стефан излиза за последен път от дома си в столичния квартал "Толстой". Пред съседи казва, че отива да купи храна на домашния си любимец. Вечерта, когато не се прибира, близките му съобщават в полицията, че е изчезнал.

Започва издирване, но три дни няма никаква следа от 14-годишното момче. До днес. Когато служители на "Чистота" намират тялото му до ТЕЦ-София - точно на километър от дома му. Според първоначални данни момчето е починало от измръзване. Близките му обаче не мислят така.

Едната от хипотезите на полицаите, издирвали три дни момчето, е, че то е избягало от вкъщи. Стефан бил скромно и възпитано дете. Нямал много приятели и рядко излизал вечер. Предпочитал да прекарва свободното си време с любимото куче.

Майката е категорична, че разследване трябва да има, за да се установи причината за смъртта на сина й. Аутопсията във вторник ще покаже точната причина за това.