Тази неделя, 20 декември, от 12:00 часа bTV ще излъчи филма на Георги Тошев и екипа на "НепознатиТЕ", озаглавен "Парчета живот". Главен герой във филма е любимата на много българи актриса Цветана Манева.

Едно парче за театъра, едно за вярата, друго за мъжете - парченце по парченце Георги Тошев събира живота на Цветана Манева. 

Без изненада филмът ни разкрива една от опорите в живота на актрисата, а именно театъра и театралния фестивал "Варненско лято". "Варненско лято е една съществена част от моя живот. Последните 15 години основния ми патос на живеене и осмисляне е организирането на фестивала. Другото е преподавателската ми работа в Нов български университет, която ми носи много удовлетворение, която ме зарежда по особен начин заради младите хора", сподели актрисата в предаването "Тази сутрин"

Другата опора в живота й се казва Явор Милушев. Двамата се радват на общото си щастие вече повече от 30 години. "Мисля, че това се дължи най-вече на Явор, аз съм по-крайна, по-експанзивна. Това не значи, че не съм предана и грижовна, но необходимостта ми да съм до този човек е като че ли част от мене, част от природата ми. Нека не е обидно за останалите мъже в живота ми, но все повече избледняват случаите, които си мисля за тях. Той събира всичките ми емоции", каза Цветана Манева и разкри формулата на семейното щастие: "Трябва да зачиташ не само свободата и независимостта на човека до теб. Две половинки не правят едно цяло. Проблемът, изпитанието е две цялости да живеят заедно и да се чувстват щастливи."