Най-новото видео на екстравагантния изпълнител Устата успя да разбуни духовете едва ли не още преди да е видяло бял свят. Клипът е към парчето "Com.Press" и представя пет млади и красиви жени, които се убиват една – друга последователно по различни начини, за да седнат на единственото място пред сцената на концерт на Устата.

Изкуствената кръв и агресията в нестандартното видео се сториха прекалено вулгарни на музикалните телевизии и те отказаха да въртят клипа в ефир. Това предизвика Устата да го цензурира и дни след това да гостува на предаването "Тази сутрин", за да обясни каква всъщност е била идеята и защо според него видеото и песента предизвикаха такива реакции.

"Навсякъде има много насилие - в детските приказки, във филмите в 8 часа, в които Брус Уилис убива 80 човека и никой нищо не казва. Аз си задавам въпроса – Аз ли съм най-голямата институция, че стана такъв проблем?", недоумява изпълнителят. "Не смятам, че съм направил нещо особено. По-скоро направих нещо, което да е по-различно от другите. Един клип е някакъв вид художествена измислица, на него не може да се гледа сериозно."

Клипът обаче не се оказа единственият създател на проблемите. Текстът на Com.Press също предизвика недоволство у някои. Поп изпълнителят Миро се почувства засегнат и обвини Устата, че се стреми към провокация и си прави реклама на негов гръб. "Срамота. Аз не казвам нищо лошо вътре. В изблик на творческо вдъхновение съм написал този текст и заставам зад него." Рапърът обясни, че вече има достатъчно години професионален опит зад гърба си и не би се захванал да си прави реклама на чужд гръб.

"Като направя по-възпитан клип, пак ще се видим, какъвто ти е лош късмета", обеща на финала Устата на Ани Цолова. А до появяването на "по-възпитания" клип, феновете вече ще могат да гледат видеото на Com.Press, макар и не такова, каквото е било замислено да бъде.