Броени дни остават до началото на кастингите за шоуто "България търси талант". Както вече със сигурност се разбрали, водещи на предаването ще бъдат двете чаровни дами Александра Раева и Мария Игнатова. Бъдещият телевизионен дует гостува в предаването "Тази сутрин", за да разкаже подробности за шоуто.

И двете чаровници споделят, че не се притесняват от факта, че ще работят с друга жена. Според тях тази комбинация е подходяща за формата на шоуто и не очакват да имат някакви проблеми. Въпреки че шоуто ще дебютира в българския ефир чак пролетта, екипът вече е в трескава подготовка за провеждането на кастингите за таланти.

Във Варна те ще се проведат от 13 до 15 декември в гранд-хотел "Варна" в курорт "Св.Св. Константин и Елена". Веднага след това екипът потегля за Пловдив, където ще остане два дни, 17 и 18 декември, а кастингите в града под тепетата ще се проведат в Новотел Пловдив. От 20 до 23 декември пък ще можете да се явите на касинг в София в Руския културно-информационен център.

"Няма никакво време, затова се мобилизирайте, подгответе си номера и се явявайте", подканват водещите и допълват, че няма абсолютно никакво значение какъв талант имате. "Всяко обикновено нещо, което правите по уникален начин е талант."

Няма ограничение и във възрастта! Може да сте дете, може да сте възрастен, може да сте 1 човек, може да сте 100 човека. Единственото условие е, ако сте под 18 години, да дойдете с придружител.

Наградата е 60 хил. лева за номер, който е само 3 минути, затова Алекс и Мария съветват да се подготвите много добре. За всякаква информация можете да звъните на телефон (02) 9463325.

Усмихнатите бъдещи водещи вдъхновиха с присъствието си Ани Цолова и водещата на "Тази сутрин" реши да разкрие пред зрителите на bTV, че екипът подготвя специални предпразнични предавания, в които екипът на предаването ще се стреми да представя само хубави и добри новини. Ако имате идеи за това какво може да бъде определено като добра новина и да влезе в ефира на bTV, можете да го споделите с "Тази сутрин" на e-mail адрес [email protected].