След невероятното начало на Solar Summer Festival с Tiesto, изкушенията за феновете на електронната музика продължават в предстоящия уикенд с гостуването на най-известния робот в света – Криомен (Kryoman), съобщиха организаторите.

От създаването му през 2005 г. досега, роботът е неизменна част от партитата в най-добрите клубове на Ибиса. Той е част от шоуто на най-големите звезди от световната музикална сцена, сред които на The Black Eyed Peas, Tiesto, David Guetta и др.

Превърналият се в икона на парти културата робот съвместява в себе си всички най-модерни клубни ефекти. Гардеробът на Криомен включва милиони комбинации, тъй като е покрит с LED екрани. Едновременно с това в него са вградени множество 100 MW лазери и специална пиротехническа система. Затова всеки път той предлага различно и уникално шоу, което за първи път в България ще видим на Solar Summer Festival в Слънчев бряг.

Изненадите за публиката на фестивала не приключват с мултимедийните ефекти, които ще поднесе Криомен. В петък, 5-ти август, за първи път у нас на една сцена ще видим най-актуалнитетехно звезди на световната сцена – Loco Dice и Dubfire, които са подготвили съвместно шоу и ще свирят едновременно.

На следващата вечер Solar Summer Festival ще събере за първи път на три пулта един до друг любимците на българската публика Mark Knight, Martijn Ten Velden и Fedde le Grand. И ако първите двама всяка година посочват участието си на Solar за най-доброто свое парти, очакванията на всички са, че присъединяването на Fedde le Grand към звездната тройка ще направи вечерта най-дивото парти на лятото. Специално за българските фенове, Mark Knight и Fedde le Grand са решили да направят световната премиера на най-новото си парче точно на Solar Summer Festival този уикенд.