Едва ли някой е пропуснал новината, че Galia, известна до скоро като Галя от "Каризма", се завърна. Сама и с една буква повече в името си, Galia вече се радва на успеха на първия си сингъл "Три минути до шоу" и разкрива, че тепърва предстои да излизат нови и интересни проекти.

Усмихната, както винаги, Galia гостува в предаването "Тази сутрин", за да си поговори с Ани Цолова за музиката, за благотворителността и за мистериозния чужденец в живота й.

"Да, има някого, когото харесвам достатъчно, за да бъда с него. Той е музикант, барабанист, работи с много интересни световни изпълнителни, а извън всичко това е и страхотен човек. Рядко се среща човек, който така да ти допада", сподели Galia.

Въпреки че с мистериозния мъж поддържат връзка вече повече от година, Galia категорично отрича слуховете, че готви сватба. "Защо някой, когато срещне някого, когото харесва, трябва задължително да се ожени. Приказно е, но не е ли прибързано?!"

Докато се радва на компания в личния си живот, в професионален план Galia вече е сама, без Миро и се радва на свободата, която има да прави нещата както на нея й харесват.  "Когато си заедно в партньорство с някого, ти подаваш реплики, на теб ти подават реплики и е по-интересно, но показваш половината от себе си. Когато си сам, имаш пълната свобода да правиш каквото си искаш."

Въпреки раздялата, двамата с Миро са останали приятели, каквито винаги са били. Galia не спира да повтаря, че връзката между двамата изпълнители винаги е била изцяло платонична и точно това я е направило толкова силна.

Освен с музика, Galia усилено се занимава и с благотворителност. Вече 3 години тя е Посланик на младежките програми на Фонда за население към ООН, освен това подкрепя инициативата I Can Too и работи в сътрудничество с БЧК по програмата "Топъл обяд".

"Много е заразително да правиш добро, когато виждаш че инициативата идва от сърце. Няма как да не се присъединиш", обяснява отдадеността си към добрите дела.

На финала, за първи път публично в ефира на bTV, Galia разкри, че скоро ще завърши работата по новия си сингъл, който е международен и отнема малко повече време.