20 музикални формации и диджеи ще представят от утре в София най-новото от световната електронна музика. Това ще стане в рамките на първия " Mellow Music Festival ", който ще продължи до 29 май.

От утре до събота в София ще цари добро настроение, провокирано от артисти, които трудно попадат в рамките на твърди стилови дефиниции - обещават организаторите на " Mellow Music Festival ". Един от специалните гости е Стефан Голдман - диджей и собственик на музикалната компания "Макро", специализирана в най-новото от електронната музика.

„Има най-различни артисти, които могат да представят почти целия спектър на това, което съществува в световен мащаб като електронна музика, и нейни лайв варианти. Тоест, ще има много неща с инструменти на живо, които са повлияни от електронната музика, така че там ще може да се чуе може би цялата гама на съвременните възможности, които е много хубаво, малко такива фестивали има по света”, каза Стефан Голдман

Едната фестивална сцена ще е дневна и безплатна, разположена в Борисовата градина. Началото на купона там ще е в 18 ч., а ще приключва в 22 ч. Нощната сцена ще е с платен достъп и начало около 22:30 ч.