"Нямам представа защо точно тази тройка попадна на елиминация. За себе си аз имам обяснение защото си знам моя праг и моите възможности танцуване на този етап. Знам докъде ми се простират възможностите", призна в студиото на предаването "Тази сутрин", Тодор Кирков, който заедно с партньорката си Петя Димитрова отпадна от Dancing stars в събота.

"На състезание отиваш с максимум заряд, с уникална амбиция да постигнеш нещо повече от другите". Според спортния журналист физиката не е от значение в състезанието. "Той и Краси Радков показва тяло и виждаш – под 30 не пада и така ще е до края с него", пошегува се Кирков.

"Не смея да анализирам зрителския вот, но според мен той е обоснован до голяма степен на симпатии към персонажите, не толкова към танца. Танца го оценява журито. От там насетне, според мен, харесвали са ме хората.

Публиката гласува доста добре за нас, като почнем от хорото, дето го изтанцувахме два пъти, продължим с тангото – и него го изтанцувахме два пъти, даже спечелихме вота за неприкосновеност, което, все пак е едно признание за тези хора, които гласуват за нас и това показва, че сме им харесали. В събота това ни беше седмо качване на сцената и в предаването го казах, че „Акага” нямаха толкова участия колкото ние", каза още той.

 

Още от Dancing Stars: